Zanger Entertainer Joop
       

Van toen tot nu! 

Joop is ooit begonnen met zingen tijdens een karaoke avond. Hij werd na afloop gevraagd door de presentator, of hij misschien eens een setje wilde komen zingen.

Door bij elk optreden gevraagd te worden voor nieuwe optredens, groeide dit uit tot Joop nu!

Een artiest met zowel nationale als internationale ervaringen.            Van optredens bij mensen thuis tot het optreden op gerenommeerde podia 's.

Zijn warme krachtige stem, uitstraling maar ook het plezier wat hij heeft in zijn vak, in combinatie met het creëren van sfeer. Zijn naast de kwaliteit van de zang, een basis en een belangrijk onderdeel van zijn performances. 

Joop brengt moeiteloos de meest uiteenlopende stijlen, van ballade tot dance-classics, meezingers en up-to-date pop repertoire.

Deze veelzijdigheid en ervaringen in combinatie met 1 van de meest uitgebreide en afwisselende repertoires van Nederland. Maken dat hij makkelijk in kan spelen op uw gasten / het publiek. 

Juist de combinatie van al het bovenstaande maakt dat geen optreden het zelfde zal zijn. Dat staat niet alleen garant voor het plezier van u! Maar ook het plezier wat uw gasten zullen beleven, aan elk optreden van Joop.